Voorjaarsconcert 17 maart 2018

programma voorjaarsconcert 2018

 

Dit jaar is op onze concertavond gekozen voor het thema:

“Uit den ouden doosch””

Vanwege deze speciale avond is de leden van Apollo gevraagd wat zij in de afgelopen jaren de leukste, mooiste of meest indrukwekkende muziekstukken vonden om te spelen. Voor leden van Apollo zijn de herinneringen bij Apollo soms 5 jaar geleden, soms 10 jaar geleden en soms wel 50 jaar geleden. Uit deze herinneringen is een selectie gemaakt die wij u deze avond willen laten horen. Dit concert kan worden gezien als een ware hitcompilatie van Muziekvereniging Apollo van de afgelopen jaren. Naast muziekstukken die Apollo in de afgelopen jaren heeft gespeeld wordt er nieuwe muziek gespeeld. Het blijft natuurlijk belangrijk om nieuwe stijlen en uitdagingen aan te gaan.

Iedere muzikant heeft een andere smaak en dat is maar goed ook. Dat zorgt er namelijk voor dat wij voor u een zeer gevarieerd programma op hebben kunnen stellen. U zult bombastische filmmuziek, rustige koralen, opgewekte po en nog vele andere stijlen en genres horen.

Het belooft een gevarieerde en muzikale avond te worden.

Wij wensen u veel luisterplezier tijdens deze muzikale avond!

De themacommissie